Начало Новини Видео Галерия Документи Сигнали Партньори Контакти Публичен регистър

Национално ръководство на РЗС

Политически съвет на "Ред, законност и справедливост"

 Председател: Яне Янев

Завършил е математическа гимназия, а след това Аграрния университет в Пловдив със специалност агроинженерство. Второто му  висше образование по икономика и мениджмънт. Янев е  доктор хонорис кауза по икономика на Балканската академия за наука и култура. През 2005 г. създава „Ред, законност и справедливост”. Народен представител в 40-то и 41-то Народно събрание. Член на комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове. Председател на парламентарната група за приятелство между България и Израел.

   
Зам.-председател и секретар по международните отношения: Живко Темелков
Завършил е Университета за национално и световно стопанство и е придобил магистърска степен  по специалностите „Финанси” и „Международни отношения”. Специализирал в областта на националната сигурност, както и трансграничните финансови измами и прането на пари.
   
Зам.-председател и ръководител на правния отдел на РЗС: Емил Василев
 

Юрист по образование, адвокат по професия, преподавател по „Корпоративна сигурност” в Нов български университет. Дългогодишен ръководител на правния отдел на „Ред, законност и справедливост”. Народен представител от 41-то Народно събрание.

 

 

Зам.-председател: Радослав Танев
 
Радослав Танев е експерт по международни икономически отношения. Специализирал е финансов мениджмънт. Експерт в комисията по външна политика и отбрана в 41 Народно събрание през 2009 и 2010г.

 

 
 
 

 

Организационен секретар: Георги Стоянов
Завършил е „Стопанска логистика” в УНСС, магистър по „Защита на културно - историческото наследство в Република България”. Основател на РЗС и член на Управителния съвет на партията.

 

   

Бисерка Петрова е на 32 години. С две висши образования специалност „ Право” и „Психология”. От 2003 г.  работи като юрисконсулт,  от 2008 г. е нотариус. Народен представител от 41-во НС на Р България.

 

   
Кристияна Петрова е народен представител. Юрист, с професионален опит в проблемите на човешки ресурси. Работи като адвокат към Адвокатската колегия на Видин.
 

 

Николай Михайлов е на 25 г. Завършил е философия, магистър по дипломация и национална сигурност, в момента завършва право. Докторант в Института за изследване на обществата и знанието в БАН. Член на Управителния съвет на РЗС.

 

  

 

Петър Димитров е на 24 г. от Силистра. Студент по право в Нов Български Университет.

 

   
 
Красимир Георгиев Станков е на 37 години. Завършил е Счетоводство и контрол в Югозападен университет „Неофит Рилски”. Работи като управител на мебелна компания.

 

 

Членове по право на Политическия съвет със съвещателен глас

 
Председател на експертния съвет: проф. Огнян Колев
Проф. Огнян Колев е доктор на медицинските науки, Заместник директор на Университетска болница по неврология и психиатрия „Св. Наум” – София. Има повече от 300 научни труда, член на множество най-авторитетни международни научни форуми и почетен член на Международния научен фонд, постоянен експерт в Космическата агенция на САЩ – НАСА и носител на Грамота на Министерството на отбраната на САЩ като ръководител на научен проект на НАСА
 

Почетен председател на експертния съвет: д-р Валтер Швимер

Валтер Швимер е австрийски политик, дългогодишен депутат в Австрийския парламент. През 1999 г. е избран за Генерален секретар на Съвета на Европа и остава на този пост до 2004 г. В момента Валтер Швимер работи като съветник по международните въпроси както за правителства, така и за компании

 

  

Председател на МРЗС
Жельо Желев е на 24 г. Средното си образование придобива в Природоматематическа гимназия „Васил Друмев“ – Велико Търново, където завършва с отличен успех. Магистър по Финанси от Университет за национално и световно стопанство в гр. София. Член на Управителния съвет на „Ред, законност и справедливост".

 

 
 
Председател на Висшия контролно-ревизионен съвет
 
 
Иван Подолински е на 27 г. Завършил е Право и Публична администрация в Югозападен университет „Неофит Рилски”. Експерт в комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси и в Комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта в 41-вото НС. Основател на РЗС.

 

 
назад
- a  a  a +  
 
 
 
Горещи теми
 
 • Нова Конституция
 • Актуализирана: 27.02.2013/11:22
 • Парламентарна комисия разследва корупцията по високите етажи на властта
 • Актуализирана: 25.02.2013/11:16
 • РЗС внесе в НС изменения на Закона за политическите партии и Изборния кодекс
 • Актуализирана: 19.07.2012/10:59
 • Избори 2013
 • Актуализирана: 01.05.2013/10:49
 • Гражданска подписка "Без турски депутати в София"
 • Актуализирана: 30.05.2013/18:00
   
  АКЦЕНТИ
  Контакти | RSS | Карта на сайта
  Copyright © 2009, Партия "Ред, законност и справедливост".